Grattis älskade vänn,

HURRA, HURRA, HUUUUUUUURRA!!!!
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE VÄN SOM FYLLER 18 år idag.

Andrea,
Du och jag har varit vänner nu i 12 år. Och dessa år har vi varit med om både tårar och skratt, vill bara säga att dessa år har varit fantastiska, och minnen som vi kommer ha för livet.
Hoppas du får en underbar dag, och att alla dina önskningar går i uppfyllelse.
VOLIM TE SRECO!
Nu är du vuxen. 18 bast, yeeeah :D

Ännu en nyhet som chockade England,

Nyheten som chokade England. 15-årig flicka som blev våldtagen av nio pojkar förra året. Förra veckan fick pojkarna sin dom - dömdes för våldtäckt, misshandel, kidnappning.               
Denna händelse har förändrat hela flickans liv, då hon endast var 14 år gammal när hon utsattes för överfallen. Våldtäkten fick sin start då flickan hade pratat med gängledarens flickvän och sagt till henne att hon borde göra slut med sin pojkvän. Detta gjorde gängledaren sur, och några dagar senare kom han fram till flickan med tre andra killar. Dem släpade iväg henne till en lägenhet, flera killar kom dig och hotades med kniv om hon inte hade samlag med dem. En an killarna filmade händelsen.


Våldtäkten ägde rum i Östra London, Hackney, under valborg förra året. De drog iväg henne mellan tre bostadsområden där hon blev misshandlad och våldtagen av gänget Kingzhold Boys. Pojkarna i gänget fick som sagt sin dom förra veckan mellan tre och nio års fängelse för våldtäkt, misshandlande och kidnappning.

  

Flickan berättar:

Hon drogs mellan tre bostadsområden, och hon är inte bara chockad över våldtäkten, utan också att ingen som var i närheten ingrep. Människor som var i närheten märkte att något händer, men ändå vågade ingen komma fram och hjälpa flickan.

Man tror ju när sådant här händer, skall folket rycka in med hjälp - tydligen har vi fel. Hon berättar också att flera hörde henne skrika, men dem vände på klacken och fortsatte sin väg.

Om någon skulle ha hjälpt denna flicka och inte ignorerat händelsen, skulle hon idag inte uppleva trauma samt där hennes liv är helt förstört.


Min fråga är då - hur man kan se och höra att något hemskt händer, och sedan bara ignorera. Folket är rädda för att ingripa, och dem tror att det kommer vara någon annan som hjälper. Och om alla tänker så, tillslut kommer ingen att rycka in med hjälp - detta var ju precis det som hände. Hon kunde lika bra dödats på ljusa dagen, utan att någon skulle hjälpt till och stoppat händelsen. Dessa killar var mellan 14 och 17 år gamla, och jag tror att dem skulle sprungit sin väg om någon kom och försökte hjälpa flickan. Nej, detta är verkligen hemskt.



Jag kan bara koppla detta fall till vad som hände i England några år sedan, där en kvinna blev mördad i trappuppgången till sin lägenhet. Grannarna blev väckta av skriken, och dem insåg att något var fel. Ändå ville ingen ringa polisen, och tillslut fick dem blod på deras händer. Grannarna tänkte samma sak som människorna som var i närheten då flickan släpades efter pojkarna - att någon annan kommer ringa efter hjälp, eller komma och hjälpa till. Denna nyhet med kvinnan som mördades i trappuppgången, chockade England, och fortfarande idag har man inte lärt sig av sina misstag.


Självklart vill man inte skada sig själv, men om man kallar på hjälp, och är flera än en, kan man faktiskt rädda livet på en person. För om ingen rycker in med hjälp, peppar detta endast upp sådana människor som vill göra någon illa, att dem faktiskt kan göra detta på ljusa dagen, eftersom dem redan vet att personerna i närheten inte kommer stoppa dem.

Man tror att människorna lär sig av sina misstag, men tydligen är detta fel. Att rädda en person finns bara i filmer och inte i det verkliga livet. Tyvärr är det så.


Källa: Aftonbladet.se


Jessica Biel,



Aaaah, hittade denna underbara bild på Jessica Biel på posh.se. Visst är hon sjukt het?
Jessica Biel är återigen på omslaget av tidningen GQ.
Det har nyligen gått ut att det kommer komma ut en strippscen i hennes senaste film, där J strippar. Undra vad Justin säger om detta?

Telefonbedragare härjar igen,

Telefonbedragarna är i farten igen - denna gången ringer dem upp folk och lockar med en exotisk resa till Karibien eller Västindien. Detta passar perfekt till om man sitter hemma och fryser, och vill åka på en kryssning.

Dem ringer upp folk och ber en trycka på en nia för att gå vidare, och så klart när man har tryckt på knappen tar dem 70kr per minut och dem gör allt vad dem kan för att hålla kvar en på linjen.


Dessa telefonsamtal är en uppföljning av något som kallades; Nigeriabreven, som för ett par år sedan kom i meljen.    Ett annat farligare bedrägeri döljs bakom ett enda telefonsignal, man hinner inte svara och istället ringer man upp dem. Oftast är det ett utländskt nummer som börjar på siffrorna 88.  Om man ringer upp dem tar dem pengar för det, och dem gör allt för att hålla kvar en på linjen.


Varför jag tar upp detta är eftersom det har lett till ett problem. Människor blir lurade och tror att det är en kryssning och istället blir dem bara lurade på pengar. Detta har hänt mig att jag har ringt upp ett utländskt nummer, men som tur var la jag på luren snabbt igen.                                                                                                                                                                             Jag har lärt mig en läxa att ALDRIG med svara eller ringa upp nummer som jag inte känner igen. Därför nummer som ni inte känner igen, ska ni varken svara eller ringa upp till. Det finns bara två sätt att inte bli lurad är att lägga på luren och aldrig ringa upp ett utlandsnummer som man inte känner igen.


Personligen tycker jag att detta verkligen är hemskt och elakt att man tjänar pengar på att lura andra. Tyvärr kan vi inte göra så mycket åt saken - endast är att man kontrollerar och inte ringer eller ringer upp ett nummer man inte känner igen.

Källa: tv4.se


RSS 2.0